Tak for et godt 2022

Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Et lille tilbageblik

Året går på hæld, og 2022 nærmer sig sin afslutning. Vi vil derfor gerne benytte anledningen til at se tilbage på et yderst interessant 2022 i Wihlborgs.

Nye ejendomme og nye kunder

2022 var bl.a. året, hvor vi købte tre nye ejendomme, og vi lavede en historisk stor handel med købet af Hedegaardsvej 88 og Amager Strandvej 390. Samtidig har vi lejet ud til en række nye og gamle kunder herunder: Forende Services, Mariehjemmene og Lowell Danmark. Senest har vi netop lavet en stor aftale med Bygningsstyrelsen om 12.000 kvadratmeter på Ejby Industrivej.

Store projekter blev til virkelighed

Det var også året, hvor vi for første gang nogensinde byggede og åbnede et p-hus. Det gjorde vi i det nye Høje Taastrup C, hvor der nu er gjort klar til 900 biler – og en lang række ladestandere. I starten af 2023 er vi klar med endnu en åbning, når vores nye børnehave, der er ved at blive færdiggjort på Hørkær 18 er klar til brug. Her har vi omdannet gamle kontorlokaler til en topmoderne daginstitution.

Bæredygtighed i fokus

2022 blev året hvor bæredygtighed for alvor kom i fokus. Vi lavede den hidtil største udrulning af ladestandere på vores ejendomme, og har vi har lavet en lang række energibesparende tiltag på vores ejendomme.

Medarbejderne i fokus

I året der gik, har vi styrket vores organisation især på centrale områder som udlejning, projekt, administration og økonomi. Samtidig bød året bød på endnu en certificering fra Great place to work, der kårede os som nummer 7 på listen over Danmarks bedste arbejdspladser, hvilket er 15 spring frem på listen siden sidste år. Wow! Vi tror på, at glade medarbejdere og en stærk organisation også giver glade og tilfredse kunder - så det tager vi med ind i 2023.

Vi ser frem til et spændende 2023!

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os