Vi er nummer 7 på listen over DKs bedste arbejdspladser

Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

15 pladser frem på listen

Vi er for tredje år i træk certificeret "Great Place to Work", og vi er dermed blevet anerkendt for at være en af de bedste arbejdspladser i Danmark. Samtidig har vi også formået at forbedre vores placering fra sidste år. I år har vi rykket os fra en plads som nummer 22 til en plads som nummer 7 på listen over Danmarks bedste arbejdspladser!

Vores HR-chef, Annette Grandahl, fortæller følgende om den flotte placering:

I en tid med mange forandringer, er jeg enormt stolt af, at vi igen har rykket os frem på listen over Danmarks bedste arbejdspladser, og det er takket være mine dygtige kollegaer. Det er deres fortjeneste, at vi har fået denne flotte placering. Det bekræfter, at vi har en helt særlig kultur og et fantastisk fællesskab, der gør at vi altid hjælper og støtter hinanden. Det er Wihlborgs-ånden!

HR-chef, Annette Grandahl.

Sammen skaber vi en god arbejdsplads

Vi har hos Wihlborgs valgt at arbejde med Great Place to Work undersøgelsen, da den giver mulighed for at måle og sammenligne vores indsatser, og det er vigtigt, når vi fortsat bestræber os på at være den bedst mulige arbejdsplads for vores medarbejdere.

I Wihlborgs er det vigtigt, at alle medarbejdere er glade for at gå på arbejde. Derfor er vores dagligdag og arbejde i organisationen baseret på ærlighed, fællesskab, viden og handlekraft, hvilket vi blandt andet fokuserer på igennem vores arbejde med Great Place to Work.

Den gode oplevelse

Som arbejdsplads ønsker vi i Wihlborgs at skabe og sikre en god oplevelse for både vores kunder og vores medarbejdere. Derfor har vi med forskellige tiltag dannet rammen om en helt speciel hold-ånd, hvor vi har en uformel omgangstone, korte beslutningsveje og et godt kollegialt sammenhold.

Hvad betyder denne certificering?

Før man som virksomhed kan modtage certificeringen, bliver ens arbejdsplads vurderet. Great Place to Work har udarbejdet en medarbejderundersøgelse baseret på en gennemarbejdet definition af, hvad der gør en arbejdsplads god. Gennem forskning og erfaring arbejder Great Place to Work kontinuerligt med at skabe bedre arbejdspladser – set både fra medarbejdernes perspektiv, men også ledelsens.

Det gode arbejde fortsætter

Vi fortsætter vores arbejde med at skabe en god arbejdsplads og styrke kulturen i Wihlborgs. Vi vil blive ved med at udvikle os, så vores medarbejdere fortsat kan sige og føle, at de arbejder hos en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Vil du vide mere om Wihlborgs?

Kunne du tænke dig at vide mere om vores kultur, og hvordan det er at arbejde hos Wihlborgs? Så kan du læse mere her.

2022 Danmark 50 499 Medarbejdere Ikon Hjemmeside 01

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os