Wihlborgs og Herlev Kommune går sammen om ny daginstitution

Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Vi puster nyt liv i den gamle kontorejendom

I starten af 2023 slår en ny daginstitution dørene op på Wihlborgs’ ejendom på Hørkær 18 i Herlev. Der er stort behov for flere institutionspladser til det stigende antal børn i området, og derfor er Wihlborgs og Herlev kommune gået sammen om dette projekt. Der er tale om 1500 kvadratmeter, og der er indgået en 20-årig lejeaftale.

Et kvarter med stort potentiale

Den nye daginstitution bliver en del af det pulserende erhvervsliv i Hørkær-kvarteret, hvor der de seneste år også er kommet en lang række boliger til. Wihlborgs’ ambition om at skabe et byområde, der kan danne rammen om et levende og aktivt byliv, bliver derfor understøttet med etableringen af den nye institution.

Wihlborgs glæder sig over samarbejdet med Herlev kommune og direktør Søren Holm ser frem til, at børnene flytter ind i de nye lokaler på Hørkær:

"Med åbningen af den nye institution på Hørkær tilføjer vi først og fremmest nyt liv til lokalområdet, og vi er glade for at kunne imødekomme udfordringen omkring manglen på institutionspladser. I tæt samarbejde med Herlev kommune kommer vi til at skabe et topmoderne børnehus. Vi glæder os samtidig over, at vi kan udnytte vores eksisterende bygninger og nytænke måden, vi udnytter ejendommen og området på."

Søren Holm, Adm. direktør for Wihlborgs i Danmark

Et stærkt samarbejde

Borgmester i Herlev Kommune, Thomas Gyldal Petersen, glæder sig også over, at en ny daginstitution bliver opført i Herlevs ”nye” bydel:

"Erhvervskvarteret i det sydlige Herlev gennemgår i disse år en spændende udvikling, hvor særligt det grønne, nærmiljøet og fællesskabet er i centrum. Bydelen skal rumme alt det, der udgør det gode hverdagsliv, og det indebærer naturligvis også gode og trygge pasningsmuligheder. Jeg glæder mig derfor til at se daginstitutionen tage form."

Borgmester i Herlev Kommune, Thomas Gyldal Petersen.

Den nye daginstitution

Wihlborgs står for opførelsen af institutionen, og den bliver skabt i tæt dialog med det pædagogiske personale, så der sikres, at børnenes læringsmiljø understøttes, og at der samtidig bliver skabt et godt arbejdsmiljø for personalet. Den nye daginstitution opføres i et plan med direkte udgang til legepladsen fra flere stuer. Der bliver plads til ni børnegrupper fordelt mellem vuggestue og børnehave.

Ombygningen af Hørkær 18, der i dag bruges som kontorlokaler, begynder i løbet af foråret 2022 og forventes færdig i 2023. Når institutionen står færdig, vil kommunen efterfølgende leje sig ind hos Wihlborgs

For yderligere information kontakt:

Søren Kempf Holm, adm.direktør for Wihlborgs A/S, +45 40 21 80 59

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os