Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Lyskær 9, 2730 Herlev

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Multibrugerejendom med bedste beliggenhed i Herlev

Vores ejendom på Lyskær 9 er et moderne multibrugerhus med masser af muligheder. Bygningen fremstår yderst præsentabelt med to flotte indgangspartier beklædt med glas. Fra de to åbne trappeopgange ledes man videre til resten af bygningen hvor man finder kontorområderne. På ejendommen finder man ligeledes en række fællesarealer og så er der også kantinefaciliteter. Der er en stor parkeringsplads foran bygningen, hvor både kunder og ansatte kan parkere.

Ejendommen er beliggende i et attraktivt kvarter i Herlev med en central placering der både er tæt på Herlev station og med let adgang til motorvejsnettet. Det giver ejendommen en ideel placering med kort transporttid til både København og det øvrige Sjælland. Herlev ligger kun 10 kilometer fra København Centrum, har egen togstationer, et veletableret bus-net og supercykelstier. Derudover vil den kommende letbane få et stop foran ejendommen.

Der ligger en Netto, en tankstation og en McDonalds to minutters gang fra ejendommen, samtidig er både BIG shoppingscenter og Herlev Hovedgade indenfor gåafstand.

Kantine

Fælles kantine

Alarm

Alarm system

El

Elladerstander

Modelokaler

Multibrugerhus

Fakta

Opførelsesår. 1990/2016|Wihlborgs købsår: 2016 |Samlet antal m²: 5.400 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Anton Kaas |Ejendomsadministrator| 53 73 74 94anton.kaas@wihlborgs.dk

Dennis Jakobsen | Ejendomsinspektør|31 46 82 61dennis.jakobsen@wihlborgs.dk

Se ledige lejemål her

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os