Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Lautrupvang 8, 2750 Ballerup

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Lautrupparkens flotteste multibrugerhus

Vores ejendom på Lautrupvang 8 i Ballerup er en af Wihlborgs mest præsentable og spændende erhvervsejendomme. Lejemålene i bygningen er for virksomheder der ønsker at bo i Ballerup, men som samtidig gerne vil have lidt luksus. Lejemålet rummer en lang række muligheder, og henvender sig derfor til forskellige typer af erhverv.

Ejendommen er indrettet med et indbydende indgangsparti og en flot reception. På ejendommen finder man samtidig en lang række fællesarealer og flotte lyse kontorområder. Til ejendommen hører der en af Wihlborgs populære kantiner, hvor der hver dag serveres velsmagende og friske retter fra vores kokke.

Til ejendommen hører der en stor parkeringsplads med over 250 parkeringspladser og så er der gode muligheder for cykelparkering.

Ejendommen ligger med god synlighed fra Ballerup Byvej og med kort afstand til både motorvejsnettet og offentlig transport. Det giver ejendommen en ideel placering med kort transporttid til både København og det øvrige Sjælland. Ballerup ligger kun 20 kilometer fra København Centrum, har 5 togstationer, et veletableret bus-net og supercykelstier.

Malmparken Station og Føtex ligger indenfor 15 minutters gåafstand, og motorvejsnettet kan tilgås både til Ring 3 og Ring 4. Lautrupcenteret der også ligger indenfor gåafstand tilbyder blandt andet tandlæge, frisør og hotel.

Alarm (1)

Alarm system

Modelokaler

Flerbrugerhus

Kantine

Kantine

Tekokken

Møde/Konference

Fakta

Opførelsesår: 1998/2000/2007|Wihlborgs købsår: 2014 |Samlet antal m²: 11.750 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Ulla Mouritsen |Ejendomsadministrator| 53 73 74 61ulla.mouritsen@wihlborgs.dk

Peter Dohlmann | Ejendomsinspektør| 28 15 80 73peter.dohlmann@wihlborgs.dk

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os