Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Lautrupvang 12, 2750 Ballerup

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Nyrenoveret multibrugerhus

Vores ejendom på Lautrupvang 12 er en af Wihlborgs spændende og attraktive erhvervsejendomme. Ejendommen gennemgik i 2019 en omfattende modernisering og fremstår nu helt nyrenoverede. Ejendommen er tre etager og dertilhørende kælder med mulighed for mindre lager.

Udover en attraktiv beliggenhed i forhold til offentlig transport og motorvejsnettet, hører der også en stor parkeringsplads med fri parkering. Ejendommen tilbyder derudover en lang række fællesfaciliteter herunder loungeområder, mødelokaler, omklædning og bad. Ejendommen har i 2019 fået etableret en splinterny og moderne kantine, som Wihlborgs ejer og administrer. Her har I mulighed for at tilmelde jer vores populære frokostordning.

I naboejendommen finder man Wihlborgs eget konferencecenter, hvor man som lejer hos os har mulighed for at booke mødelokaler eller konferencerum til rigtig gode priser. Lokalerne i Wihlborgs konferencecenter kan både bruges til undervisning, stormøder eller andre events. I den forbindelse kan man bestille forplejning i Wihlborgs kantine i ejendommen.

Udendors
Energim. A2010
Modelokaler
Flerbrugerhus
Kantine (1)
Kantine 11.30-13.00
Opforelsebygning
Nyistandsat

Fakta

Opførelsesår: 1998/2019|Wihlborgs købsår: 1998 |Samlet antal m²: 9.400 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Ulla Mouritsen |Ejendomsadministrator| 53 73 74 61ulla.mouritsen@wihlborgs.dk

Dennis Jensen | Ejendomsinspektør| 53 73 74 98dennis.jensen@wihlborgs.dk

Se ledige lejemål her

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os