Lautrupvang 12
2750 Ballerup

Ledige lejemål Kundecases Ejendomme Kantineservice Ejendomsservice Om os Nyheder Bæredygtighed Job Kontakt Log ind

Nyrenoveret multibrugerhus

Vores ejendom på Lautrupvang 12 er en af Wihlborgs spændende og attraktive erhvervsejendomme. Ejendommen gennemgik i 2019 en omfattende modernisering og fremstår nu helt nyrenoverede. Ejendommen er tre etager og dertilhørende kælder med mulighed for mindre lager.

Udover en attraktiv beliggenhed i forhold til offentlig transport og motorvejsnettet, hører der også en stor parkeringsplads med fri parkering. Ejendommen tilbyder derudover en lang række fællesfaciliteter herunder loungeområder, mødelokaler, omklædning og bad. Ejendommen har i 2019 fået etableret en splinterny og moderne kantine, som Wihlborgs ejer og administrer. Her har I mulighed for at tilmelde jer vores populære frokostordning.

I naboejendommen finder man Wihlborgs eget konferencecenter, hvor man som lejer hos os har mulighed for at booke mødelokaler eller konferencerum til rigtig gode priser. Lokalerne i Wihlborgs konferencecenter kan både bruges til undervisning, stormøder eller andre events. I den forbindelse kan man bestille forplejning i Wihlborgs kantine i ejendommen.

Udendors

Energim. A2010

Modelokaler

Flerbrugerhus

Kantine (1)

Kantine 11.30-13.00

Opforelsebygning

Nyistandsat

Fakta

Opførelsesår: 1998/2019|Wihlborgs købsår: 1998 |Samlet antal m²: 9.400 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Ulla Mouritsen |Ejendomsadministrator| 53 73 74 61ulla.mouritsen@wihlborgs.dk

Dennis Jensen | Ejendomsinspektør | 53 73 74 98dennis.jensen@wihlborgs.dk

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Tilbage til oversigt