Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Lautruphøj 8-10, 2750 Ballerup

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Flot markant ejendom centralt i Lautrupparken

På Lautruphøj 8-10 i Ballerup ligger en af Wihlborgs spændende og attraktive erhvervsejendomme. Ejendommen er en flot og moderne kontorbygning der fremstår imponerende når man modtager gæster eller kunder. Udover en attraktiv beliggenhed i forhold til offentlig transport og motorvejsnettet, hører der også 317 p-pladser til ejendommen. Tidligere har venstre fløjen været udlejet til en enkelt virksomhed. Fremadrettet udlejes denne del af ejendommen som et moderne fællesbrugerhus med nyistandsatte fællesfaciliteter såsom møderum og kantine.

Lejemålene er moderne indrettet med en blanding af storrumskontor og mindre lokaler. Det er nogle dejlige lyse lejemål med et godt indeklima og adgang til fælles mødelokaler og kantine. I alle lejemål vil der blive bygget te-køkken til lejer, og det er samtidig muligt at opdele lejemålet.

Ejendommen er beliggende i det attraktive erhvervsområde i Lautrupparken i Ballerup, tæt på Ring 3, Ballerup Byvej og kun 16 kilometer fra Rådhuspladsen i København. I området er der flere buslinjer og Malmparken ligger kun 1,2 kilometer fra ejendommen. Føtex, Lautrupcentret og Hotel Lautruppark ligger blot 15 minutters gåafstand fra ejendommen og Ballerupcenteret er let tilgængeligt i bil.

Modelokaler

Domicilejendom

Kantine

Kantine

Miniikon

Ordentligt

Udendors

Grønne arealer

Fakta

Opførelsesår: 1998/2019|Wihlborgs købsår: 2016 |Samlet antal m²: 16.000 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Ulla Mouritsen |Ejendomsadministrator| 53 73 74 61ulla.mouritsen@wihlborgs.dk

Michael Svensson | Ejendomsinspektør|21 77 50 51michael.svensson@wihlborgs.dk

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os