Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Borupvang 5D-E, 2750 Ballerup

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Nyistandsat ejendom med gode vibes

Vores ejendom på Borupvang 5D står helt nyrenoveret fra 2020 og fremstår yderst præsentabel. Husets hjerte er den flotte og nyistandsatte foyer, der leder op til lejemålene og den store og nyopførte kantine. Kontorområderne har alle højt til loftet og vinduer med masser af lysindfald. Til ejendommen hører der en af Wihlborgs populære kantiner, hvor der hver dag serveres velsmagende og friske retter fra vores kokke.

Til ejendommen hører der en stor parkeringsplads med over 250 parkeringspladser og så er der gode muligheder for cykelparkering. Ejendommen ligger med god synlighed fra Ballerup Byvej og med kort afstand til både motorvejsnettet og offentlig transport. Det giver ejendommen en ideel placering med kort transporttid til både København og det øvrige Sjælland. Ballerup ligger kun 20 kilometer fra København Centrum, har 5 togstationer, et veletableret bus-net og supercykelstier.
Malmparken Station og Føtex ligger indenfor 15 minutters gåafstand, og motorvejsnettet kan tilgås både til Ring 3 og Ring 4. Lautrup-centeret der også ligger indenfor gåafstand tilbyder blandt andet tandlæge, frisør og hotel.

Alarm (1)
Alarm system
Parkering
Fri parkering
Kantine
Kantine
Modelokaler
Møderum
El
Elbil-oplader

Fakta

Opførelsesår: 1974/2003/2020 |Wihlborgs købsår: 2001 |Samlet antal m²: 10.900 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Ulla Mouritsen |Ejendomsadministrator| 53 73 74 61ulla.mouritsen@wihlborgs.dk

Michael Svensson | Ejendomsinspektør| 21 77 50 51michael.svensson@wihlborgs.dk

Se ledige lejemål her

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os