Kundecases Nyheder Bæredygtighed Job Kontakt Log ind

For leverandører

Vi har et klart mål!

Introduktion

Wihlborgs arbejder for en langsigtet bæredygtig vækst i Øresundsregionen og vi ønsker i samarbejde med vores leverandører og andre vigtige interessenter at bidrage til regionens udvikling. Vi vil drive vores forretning på en ansvarlig måde og primært samarbejde med leverandører, der deler vores værdier og ønsker at drive en langsigtet bæredygtig forretning med os.

Vi har et klart mål!

Udgangspunktet for vores indkøbsstrategi er, at vores forretning skal være effektiv og tilgodese vores kunder behov for sikker levering, konkurrencedygtig pris i forhold til kvalitet og professionel rådgivning.

Vi stiller store krav og har høje forventninger om kvalitet i forhold til pris, effektivt samarbejde og arbejdsdeling, informationsudveksling og fælles målsætninger.

Vores forventninger til dig som leverandør

Wihlborgs har udviklet nedenstående adfærdskodeks og etiske retningslinjer for vores leverandører. Det gør vi for at tydeliggøre vores forventninger til vores leverandører og deres adfærd.

Er du vores nye leverandør?

Hvis du ønsker at blive leverandør til Wihlborgs, så tøv ikke med at kontakte indkøb:

Henrik Kildentoft
Henrik.Kildentoft@wihlborgs.dk
+45 31 17 68 11

En brochure skabt i samarbejde med vores leverandører!

I tæt samarbejde med en række af vores leverandører, har vi sammen med JS brochure fået lavet denne brochure. Vi er utroligt glade for resultatet og den bliver allerede brugt flittigt.