Ny ejendom til Wihlborgs portefølje

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ledige lejemål Ejendomme
Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering For leverandører

Wihlborgs køber ny ejendom i Herlev

Wihlborgs har erhvervet ejendommen Vasekær 10-12 i Herlev, Danmark. Ejendommen er købt af Terma A/S, som fraflytter ejendommen den 30. juni næste år. Herefter går Wihlborgs i gang med en større ombygning, så det fremover bliver til en moderne og fleksibel kontorbygning.

En kontorejendom med muligheder

Kontorejendommen erhverves for en købesum på 38 MDKK. Grundarealet er cirka 8.800 kvadratmeter og udlejningsarealet er cirka 7.600 kvadratmeter fordelt på tre bygninger. Heraf består 1400 kvadratmeter af lagerbygninger og resten er til kontorer.

Vi udvikler på ejendommen fra sommeren 2022

Wihlborgs vil allerede nu forberede projektering og ombygning til overtagelsen d. 1. juli 2022. Formålet med renoveringen er at kunne tilbyde et moderne, fleksibelt kontorbyggeri til flere lejere. Den samlede lejeværdi er estimeret til 6,5 MDKK efter ombygning.

Vi udvider vores tilstedeværelse i Herlev

Ejendommen er beliggende i et område, hvor Wihlborgs i forvejen er repræsenteret, og den vil indgå i Wihlborgs' eksisterende drift. Der er stor interesse for den nærliggende ejendom Mileparken 22 med venteliste til flere lokaler.

"Med Vasekær har vi et spændende udviklingsprojekt med mulighed for at sætte et Wihlborgs-stempel på ejendommen. Wihlborgs har allerede en stærk position i Herlev, hvor vi er med til at udvikle et moderne og attraktivt erhvervsområde"

Administrerende direktør, Ulrika Hallengren

Vil du vide mere?

Læs hele pressemeddelelsen her

Pressemeddelelsen

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere