Vores ejendom skal huse Ukrainske flygtninge

Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Lautrupvang 3 omdannes til midlertidige boliger

Inden længe går håndværkerne i gang på vores ejendom på Lautrupvang 3. Vores kontorejendom, som i øjeblikket står tom, skal nemlig omdannes fra kontorer til midlertidige boliger, og huse Ukrainske flygtninge i de næste måneder.

En hjælpende hånd til Ballerup Kommune

Krigen i Ukraine har betydet en strøm af flygtninge til Europa, Danmark og nu også Ballerup. Indtil videre er der kommet 47 til kommunen, og det er stadig uvist, hvor mange der reelt kommer. Ballerup Kommune skal under alle omstændigheder have skaffet boliger til dem alle, og derfor har vi i Wihlborgs tilbudt vores hjælp.

Det er vores udviklingsejendom på Lautrupvang 3, som i øjeblikket står tom, og derfor har vi tilbudt kommunen, at bruge den til at huse ukrainske flygtninge. Det er et tilbud som vækker glæde hos Ballerup Kommunes borgmester Jesper Würtzen (A).

“Vi havde spurgt forskellige aktører, om de kunne hjælpe og her fandt Wihlborgs på, at vi kunne bruge den bygning. Det er en rigtig god gestus, som vi er rigtig glade for. Det betyder, at vi nu har plads til en hel del af de flygtninge, som kommer hertil og ikke skal til at etablere eksempelvis teltlejre eller pavilloner med det samme i hvert fald. Det ville være meget dyrere og heller ikke den bedste løsning for flygtningene, så det er et godt tilbud"

Borgmester, Jesper Würtzen (A)

Fra kontorejendom til boliger

Vores ejendom på Lautrupvang 3 er i tre etager, og man har vurderet ejendommen til at kunne rumme boliger til cirka 250 personer. Der er muligheder for at skabe små værelser, hvor der er plads til det mest nødvendige. Kælderen skal højst sandsynligt omdannes til baderum, ligesom der skal indrettes køkkenfaciliteter.

Vi stiller ejendommen til rådighed til Ballerup Kommune, som betaler for drift og istandsættelse i op til to år indtil videre. I Wihlborgs glæder vi os over, at kunne hjælpe kommunen i sådan en tid.

"Vi ser det som en vigtig opgave, at kunne hjælpe Ballerup kommune og de mennesker, der er på flugt fra krigen med et godt ophold i Danmark. Vi håber, at vores kontorejendom på Lautrupvang 3, kan være med til at sætte en tryg ramme for de flygtninge som kommer til kommunen."

Adm. direktør, Søren Holm

For yderligere information

Adm. direktør Søren Holm, +45 40 21 80 59

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os