Wihlborgs kantinedrift overdrages til Jespers Torvekøkken

Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Nyt samarbejde med Jespers Torvekøkken

Pr. 1. marts 2023 overdrager Wihlborgs driften af alle kantiner til Jespers Torvekøkken. Vi er utroligt spændte på det nye samarbejde med Jespers Torvekøkken, som er en topmoderne og ambitiøs leverandør af frokostordninger.

Valget af Jespers Torvekøkken som samarbejdspartner, går i rød tråd med vores ønske om at skabe ”den gode oplevelse” for vores lejere. Samtidig er Jespers Torvekøkken også utroligt langt fremme i forhold til bæredygtighed, og de har nogle meget ambitiøse mål om at reducere deres klimaaftryk i madproduktionen.

”Vi er glade for den aftale, vi har indgået med Jespers Torvekøkken. Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde en attraktiv frokostløsning til vores lejere, og med denne aftale sætter vi ekstra fokus på kantineoplevelsen. Jeg er helt overbevist om, at både vores køkkenpersonale og kantiner lander i trygge og kompetente hænder hos Jespers Torvekøkken. Vi vil gøre alt for at sikre vores lejere en god overgang – og naturligvis også de berørte kollegaer”.

Søren Holm, adm. direktør

En af de bedste i branchen

Jespers Torvekøkken blev grundlagt tilbage i 1991 af kok Jesper Holmberg ud fra visionen og ambitionen om at lave velsmagende og sunde frokoster til virksomheder i Storkøbenhavn. Siden dengang er Jespers Torvekøkken vokset støt hvert år, og de har i dag udvidet med catering af selskabsmad og kantinedrift.

Det er en arbejdsplads for mere end 400 medarbejdere i hele Danmark, fordelt på fire forretningsben, og de driver i dag 69 kantiner, heraf private virksomheder, universiteter og offentlige institutioner.

"Vores værdier om respekt, fællesskab, begejstring, ambitioner og troværdighed lever i vores virksomhed, baseret på en holdning om grundlæggende ordentlighed i alt hvad vi foretager os."

Jespers Torvekøkken

Til vores lejere

For vores lejere får det ingen betydning – I vil stadig blive tilbudt en god og velsmagende kantineløsning til den samme pris, og det vil som udgangspunkt være velkendt personale, der står i jeres kantine. Jespers Torvekøkken vil selv kontakte vores lejere indenfor de kommende uger med yderligere information om overdragelsen.

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os