Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Ejendom med kort afstand til både motorvejsnettet og off. transport

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Få tilsendt prospekt

Stil et spørgsmål

Sorenj Web
Søren Johansen
Omfang
Kvadratmeter

665-1.346 m²

Leje
Leje pr. m² pr. år

DKK 875

Ingeniør
Drift inklusive skatter og afgifter pr. m² pr. år

DKK 280

Energi
Certificeringer

Energimærke B

Om lejemålet

Ejendommen er en del af det populære Lautrupcenter, og er derfor placeret midt i et af Storkøbenhavns mest attraktive og velfungerende erhvervsområder. Det er en ejendom, der udover en attraktiv beliggenhed, også byder på nyistandsatte kantine med mulighed for tilkøb af frokostordning for ejendommens lejere.

Den korte afstand til både motorvejsnettet og offentlig transport, giver ejendommen en ideel placering med kort transporttid til både København og det øvrige Sjælland.
Til ejendomskomplekset hører desuden en stor parkeringsplads med fri parkering samt ladestandere, Føtex, tandlæge, frisør og Hotel Lautruppark. Der er samtidig mulighed for at leje parkeringspladser i kælderen. Adgang til cykelstisystem, gode løberuter og grønne områder. Walk and Talk møder kan afholdes under en gåtur rundt om Sømosen.

Alle lejemål består af lyse og indbydende kontorlokaler. De er moderne indrettet med en blanding af lyse trægulve og grå tæppeflis. Der er adgang til lejemålene via en åben og lys trappeopgang, hvor der er elevator op til alle lejemål.

Lejemålene kan anvendes til forskellige typer af erhverv, og som lejer har man mulighed for tilpasse lejemålet så det opfylder ens virksomheds behov og ønsker. Lejemålene er placeret oven på hinanden, så der er rig mulighed for at leje to etager, og dermed få et større lejemål.

Virtuel tur af lejemålet

Kontaktperson:

 

Søren Johansen

Kundechef

+45 61 22 19 48

 

Kundecases

Læs om vores tidligere kundecases med nye lejere

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os