Kontor til leje
Borupvang 2
Ballerup

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ledige lejemål Ejendomme
Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering For leverandører

525 m²

Leje pr. m² pr. år DKK 795

Drift inklusive skatter og afgifter DKK 286

Energimærke C

Få mere information

Få prospekt på mail

Book en fremvisning

Om lejemålet

Ejendommen er en del af det populære Lautrupcenter, og er derfor placeret midt i et af Storkøbenhavns mest attraktive og velfungerende erhvervsområder. Det er en ejendom, der udover en attraktiv beliggenhed, også byder på nyistandsatte faciliteter med mulighed for tilkøb
af frokostordning for ejendommens lejere.

Den korte afstand til både motorvejsnettet og offentlig transport, giver ejendommen en ideel placering med kort transporttid til både København og det øvrige Sjælland.
Til ejendomskomplekset hører desuden en stor parkeringsplads med fri parkering, Føtex, tandlæge, frisør og Hotel Lautruppark. Der er samtidig mulighed for at leje parkeringspladser i kælderen. Adgang til cykelstisystem, gode løberuter og grønne områder. Walk and Talk møder kan afholdes under en gåtur rundt om Sømosen.

I dag er der to tomme lejemål i ejendommen på 525 m².

Begge lejemål består af lyse og indbydende kontorlokaler. De er moderne indrettet med en blanding af lyse trægulve og grå tæppeflis. Der er adgang til lejemålene via en åben og lys trappeopgang, hvor der er elevator op til alle lejemål.

Lejemålene kan anvendes til forskellige typer af erhverv, og som lejer har man mulighed for tilpasse lejemålet så det opfylder ens virksomheds behov og ønsker. Lejemålene er placeret oven på hinanden, så der er rig mulighed for at leje to etager, og dermed få et større lejemål.

Kontaktperson:

 

Søren Johansen

Kundechef

+45 61 22 19 48

soren.johansen@wihlborgs.dk

 

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere