Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Stationsalléen 40-46, 2730 Herlev

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Herlev's dejligste Sundhedshus

På Stationsalléen 40-46 finder du et af Wihlborgs butikslokaler, der i øjeblikket står ledigt til en ny lejer. Butikslokalet er på 692 m² og byder på et stort funktionelt kundeområde med store facadevinduer ud imod parkeringspladsen og Herlev Station. Derudover er der et lager/værksted med fine leveringsforhold til lejemålets leverandører. Lejemålet byder desuden på et medarbejdertoiletter og et tekøkken.

Butikslokalet er beliggende i det pulserende område omkring Herlev Station. Lige overfor ejendommen er der gode offentlige p-pladser til stationens brugere og til ejendommens gæster. Butikslokalet ligger i en ejendom der i dag rummer i et sundhedshus, et kollegium og en kiosk.

Butikslokalet har en ideel og central placering midt i Herlev og helt tæt på stationen. Området rummer desuden en lang række forskellige butikker, og det store indkøbscenter BIG ligger lige rundt om hjørnet. Der er desuden en lang række mennesker der hver dag bevæger sig fra stationen og til de nærtliggende boligområder, hvilket er med til at skabe et godt og stabilt kunde-flow. Herlev Station og busnettet ligger helt tæt på og der er samtidig kort afstand til hovedindfaldsvejen og Ring 3 ligger blot 500 meter fra lejemålet.

Laege
Sunhedshus
Tekokken
BIG Shopping
Stog
Tæt på s-tog
Motorvej
Tæt på motorvej

Fakta

Opførelsesår. 1971|Wihlborgs købsår: 2015 |Samlet antal m²: 5.600 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Camilla Dahl |Ejendomsadministrator| 23 40 35 68camilla.dahl@wihlborgs.dk

Dennis Jakobsen |Ejendomsinspektør| 31 46 82 61 dennis.jakobsen@wihlborgs.dk

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os