Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Mileparken 22, 2740 Skovlunde

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

All-in-one ejendom i Skovlunde

Vores ejendom på Mileparken 22 er en Wihlborgs topmoderne multibrugerhuse. Den gamle industriejendom på Mileparken 22 i Skovlunde har i løbet af 2018 gennemgået en omfattende renovering, og står nu som et topmoderne multibrugerhus. Wihlborgs har renoveret og udviklet ejendommen, så den nu er klar til at huse både små og mellemstore virksomheder. Huset har både indvendigt og udvendigt gennemgået en stor omvæltning, og det nye multibrugerhus er indrettet med både fælleskantine og mødelokaler, samt en lang række klimavenlige løsninger.

Ejendommen er i tre etager med dertilhørende kælder. Ejendommen råder over en fælles cykelkælder med både omklædning og bad. Til ejendommen hører der også en stor parkeringsplads, og så er der gode muligheder for cykel parkering.

Området omkring Mileparken er kendt som et af de mest populære erhvervsområder i Skovlunde. Ejendommen ligger med kort afstand til motorvejsnettet med både ring 3 og ring 4. Samtidig er der gode busforbindelser og kun 1,5 km til Herlev station og Herlev Bymidte. Det giver ejendommen en ideel placering med kort transporttid til både København og det øvrige Sjælland.

Modelokaler
Multibrugerhus
Tekokken
Kaffe
Vogn
Lager
Bad
Bad/Omklædning
Kantine (1)
Kantine
El
Elbil-oplader

Fakta

Opførelsesår. 1971/2019|Wihlborgs købsår: 2016 |Samlet antal m²: 11.500 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Camilla Dahl |Ejendomsadministrator| 23 40 35 68camilla.dahl@wihlborgs.dk

Carl Johan Knudsen | Ejendomsinspektør| 53 73 74 81carl.johan.knudsen@wihlborgs.dk

Se ledige lejemål her

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os