Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Hørkær 16-24 & 28, 2730 Herlev

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Multibrugerhus i område i spændende udvikling

På Hørkær 16-28 i Herlev ligger en af Wihlborgs største og mest fleksible ejendomme. Ejendommen er hele 34.400 m2 stor og de mange kvadratmeter er rigtig godt udnyttet. Ejendommen har en lang række fælles arealer og en svalegang rundt om hele ejendommen som gør lejemålene meget fleksible i forhold til indretningen. Ejendommen har ligeledes en god loftshøjde, hvilket gør at man kan skabe nogle åbne og lyse kontorer.

Til ejendommen hører der elevator, en stor parkeringsplads, velholdte udenomsarealer og gode muligheder for cykelparkering. Der er derudover mulighed for at blive en del af en kantineordning som lejer i bygningen.

Ejendommen er beliggende i et attraktivt kvarter i Herlev med en central placering der både er tæt på Herlev station og med let adgang til motorvejsnettet. Det giver ejendommen en ideel placering med kort transporttid til både København og det øvrige Sjælland. Herlev ligger kun 10 kilometer fra København Centrum, har egen togstationer, et veletableret bus-net og supercykelstier. Derudover vil den kommende letbane få et stop 500 meter fra ejendommen. Der ligger en Netto, en tankstation og en McDonalds to minutters gang fra ejendommen, samtidig er både BIG og Herlev Hovedgade indenfor gåafstand.

Kantine
Kantine
Modelokaler
Flerbrugerhus
Parkering
Fri lejerparkering
Stog
Tæt på s-tog

Fakta

Opførelsesår: 1984|Wihlborgs købsår: 2004 |Samlet antal m²: 34.400 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Charlotte Thybo Heier |Ejendomsadministrator| 53 73 74 65charlotte.heier@wihlborgs.dk

Thomas Møller | Ejendomsinspektør| 53 73 74 84thomas.moller@wihlborgs.dk

Se ledige lejemål her

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os