Hørkær 14 & 26
2730 Herlev

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ledige lejemål Ejendomme
Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering For leverandører

Den gamle maskinfabrik der blev til et smart kontorfællesskab

På vores ejendom på Hørkær 14 og 26 i Herlev ligger en af Wihlborgs moderne multibrugerhuse med både fælleskantine og mødefaciliteter. Denne ejendom strækker sig over 5.400 veludnyttede kvadratmeter centralt beliggende i Herlev. Hørkær 14 er forbundet med Hørkær 26, og de to adresser fungere derfor som ét hus da de ligger i forlængelse af hinanden.

Det første du møder når du træder ind i bygningen er et flot indgangsparti med loungemøbler og en elevator der går op til alle etager. Herfra kan du bevæge dig ned i den høje kælder hvor der både er flotte lyse mødelokaler og toiletter med badefaciliteter. Det er også her man finder ejendommens populære og stemningsfyldte kantine. Som lejer hos Wihlborgs har du mulighed for at blive en del af kantineordningen, som drives af Wihlborgs. Vores egne kokke sørger hver dag for, at servere en lækker og appetitvækkende frokost.

Ejendommen byder på en lang række forskellige typer af mødelokaler, med plads til op til tyve personer. Mødelokalerne kan lejer booke via Outlook og prisen er inkluderet i lejen. Lokalerne kan derfor frit benyttes af alle i ejendommen og der er ligeledes mulighed for at tilkøbe forplejning til ens møder.

Der er fri parkering på ejendommens store parkeringsplads, der deles med den bagvedliggende ejendom. Prisen for parkering er inkluderet i prisen på lejemålet. Ejendommen er beliggende i et attraktivt kvarter i Herlev med en central placering der både er tæt på Herlev station og med let adgang til motorvejsnettet. Det giver ejendommen en ideel placering med kort transporttid til både København og det øvrige Sjælland. Herlev ligger kun 10 kilometer fra København Centrum, har egen togstationer, et veletableret bus-net og supercykelstier.

Wihlborgs Kantine

Mødelokaler

Kontorfællesskab

Fri lejerparkering

Fakta

Opførelsesår: 1957/1999/2014|Wihlborgs købsår: 2009 |Samlet antal m2: 5.400 m2

Ejendommens kontaktpersoner

Henriette Davidsen |Ejendomsadministrator| 53 73 74 97 | henriette.davidsen@wihlborgs.dk

Chris Thøgersen | Ejendomsinspektør | 53 73 74 60 | chris.thogersen@wihlborgs.dk

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Tilbage til oversigt

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere