Brydehusvej 30
2750 Ballerup

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ledige lejemål Ejendomme
Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering For leverandører

Kontor- og lagerejendom i det centrale Ballerup

Vores ejendom på Brydehusvej 30 i Ballerup er en yderst funktionel ejendom, hvor der er plads til flere mindre virksomheder. Mange af ejendommens lejere har mindre lager og produktionsfunktioner i stueetagen og deres kontorfunktioner på 1. salen. Der hører en stor parkeringsplads til ejendommen hvor der er gratis parkering, samt gode muligheder for cykelparkering.

Det første lejemål er et ledigt stuelejemål på 466 m² med blandet lager og kontor. Lejemålet er udstyret med en yderst funktionel port, der giver adgang til lejemålets lager via gården. Lejemålet har nogle rigtig fine kontorlokaler, der ligger i en ring rundt om lejemålet. Lejemålet er fleksibelt da det er muligt at omdanne en del af kontoret til lager eller omvendt.

Det andet lejemål er ligeledes ledigt og ligger på 1. salen. Det er et fint lille kontorlejemål på 243 m². Det har egen indgang via en spindeltrappe eller via opgangen. Lejemålet er udstyret med to store og lyse kontorlokaler, et mindre lokale, samt tekøkken og toiletter. Rummene er rigtigt godt udnyttet og der vil kunne sidde mellem 10-16 medarbejdere alt efter hvordan man ønsker at indrette sig.

Ejendommen er beliggende i anerkendt industri- og produktionsområde, og samtidig ligger med kort afstand til både motorvejsnettet og offentlig transport. Det giver ejendommen en ideel placering med kort transporttid til både København og det øvrige Sjælland. Malmparken Station og Ballerup Centret ligger indenfor 15 minutters gåafstand, og motorvejsnettet kan tilgåes både til Ring 3 og Ring 4Ballerup ligger kun 20 kilometer fra København Centrum, har fem togstationer, et veletableret bus-net og supercykelstier.

Lager/logistik

Fri parkering

Tæt på motorvej

Alarm system

Fakta

Opførelsesår: 1985/2013 |Wihlborgs købsår: 2019 |Samlet antal m2: 4.700 m2

Ejendommens kontaktpersoner

Ulla Mouritsen |Ejendomsadministrator| 53 73 74 61 | ulla.mouritsen@wihlborgs.dk

Peter Dohlmann | Ejendomsinspektør | 28 15 80 73 | peter.dohlmann@wihlborgs.dk

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Tilbage til oversigt

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere