Kontor til leje
Høje T. Boulevard 52-58
2630 Taastrup

Kundecases Nyheder Bæredygtighed Job Kontakt Log ind
M2

70 m²

Prism2aarlig

1.375 pr. m² pr. år

Driftm2

Drift inklusive skatter og afgifter er indeholdt i lejen

Energic

Energimærke B

Om lejemålet

Wihlborgs åbnede i marts 2021 et helt nyt kontorfællesskab på to etager. Kontorfællesskabet er beliggende i de gule ejendomme i det pulserende område omkring Høje Taastrup Station.

Ejendommen ligger omkring pladsen på Banestrøget i hjertet af Høje Taastrups infrastruktur med både S-tog, regionaltog og gode busforbindelser. Her er det nemt at komme til og fra arbejde, også for medarbejdere eller kunder, som kommer fra Fyn og Jylland.

Området gennemgår i disse år en stor udvikling, hvor området ved City 2 bliver udviklet med nye boliger og kontorer. Lige nu er nærområdet præget af mange kontorer, lejligheder og et stort hotel.

Kontorfællesskabet er i to etager og er indrettet med fælles mødelokaler i forskellige størrelser. Der er tekøkkener, topmoderne toiletfaciliteter og en stor kantine, hvor man kan blive en del af ejendommens frokostordning. Lejemålene på ejendommens 1. sal er tiltænkt mellemstore virksomheder, der har behov for mellem 5 og 20 skriveborde. Det er derfor nogle fine store lejemål, hvor der er mange muligheder. På ejendommens 2. sal er der gjort plads til de lidt mindre lejemål. De er tiltænkt mindre virksomheder, som har behov for mellem to og syv skriveborde til deres medarbejdere.

Få mere information

Få prospekt på mail

Book en fremvisning

Kontaktperson:

 

Neno Nemanja Dragojevic

Kundechef

+45 31 69 99 61

neno.dragojevic@wihlborgs.dk