Smedeholm 10
2730 Herlev

Ledige lejemål Kundecases Ejendomme Kantineservice Ejendomsservice Om os Nyheder Bæredygtighed Job Kontakt Log ind

Mindre multibrugerejendom i Herlev med dejligt gårdrum

Vores ejendom på Smedeholmen 10 er en af Wihlborgs fornuftige og præsentable kontorejendomme. Ejendommen er i tre etager med fælles indgangsparti og herefter egne kontorlokaler. Der er fælles parkering på ejendommens parkeringsareal, for både biler og cykler. Derudover har ejendommen et dejligt fællesareal med bænke udendørs, hvor man kan nyde sin frokost på en sommerdag.

Ejendommen har to lejemål, hvor begge lejemål er lyse og funktionelle kontorer på cirka 500 m². Begge Lejemål har en rigtig god planløsning og består af mindre og mellemstore kontorer samt et større storrumskontor. Ejendommen er beliggende i et attraktivt erhvervsområde i Herlev hvor der både er erhverv, butikker, fitnesscentre og boliger. Knapholm 7 og de omkringliggende veje er der et mix af større og mindre virksomheder.

Ejendommen ligger med kort afstand til motorvejsnettet med både ring 3 og ring 4. Samtidig er der gode busforbindelser og kun 1,5 km til Herlev station og Herlev Bymidte. Det giver ejendommen en ideel placering med kort transporttid til både København og det øvrige Sjælland.

Parkering

Fri parkering

Udendors

Dejligt gårdrum

Modelokaler

Multibrugerhus

Fakta

Opførelsesår. 1992|Wihlborgs købsår: 2010 |Samlet antal m2: 3.000 m2

Ejendommens kontaktpersoner

Anton Kaas |Ejendomsadministrator| 53 73 74 94anton.kaas@wihlborgs.dk

Dennis Jakobsen | Ejendomsinspektør |31 46 82 61dennis.jakobsen@wihlborgs.dk

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Tilbage til oversigt