Slotsmarken 10-18
2970 Hørsholm

Ledige lejemål Kundecases Ejendomme Kantineservice Ejendomsservice Om os Nyheder Bæredygtighed Job Kontakt Log ind

Den grønne lomme i Hørsholm

På vores ejendomme på Slotmarken i Hørsholm finder man Wihlborgs veletablerede kontorhotel. Ejendommen er beliggende i skønne grønne omgivelser, men alligevel tæt på motorvejsnettet, der gør ejendommen nem at komme fra og til. Ejendommen er opført tilbage i 1987 og strækker sig udover 27.000 kvadratmeter fordelt på tre etager.

Til ejendommen hører der en stor parkeringsplads, hvor vi tilbyder gratis parkering til dig, dine ansatte og jeres kunder. Ejendommen har i 2020 fået etableret en splinterny og moderne kantine, som Wihlborgs ejer og administrer. Her har I mulighed for at tilmelde jer vores populære frokostordning.

Alle lejemålene på kontorhotellet er indrettet med lyse og indbydende lokaler. Lokalerne er moderne indrettet med sorte tæppefliser, højt til loftet og hvide vægge. Lejemålene rummer en lang række muligheder, og henven¬der sig derfor til forskellige typer af erhverv. Der er en lang række muligheder for at tilpasse lejemålet, så det passer til netop jeres behov.

Kontorhotellet byder endvidere på en lang række fællesarealer hvor man blandt andet har fri adgang til de fælles mødelokaler der både har Wifi og alt i AV-udstyr. Til lejemålene hører der samtidig fælles tekøkkener, loungeområde og badefaciliteter.

Ejendommen er beliggende på hele 118.000 m² grund og rummer blandt andet sit eget fredede naturområde, hvor Usserød Å løber i gennem. Til trods for at kontorhoteller er placeret midt i grønne omgivelser, ligger den stadig med kort afstand til både Helsingørmotorvejen E47, E55 og Isterødvejen. Det giver ejendommen en ideel placering med kort transporttid til både København og det øvrige Sjælland.

Ejendommen ligger kun halvanden kilometer fra Hørsholm midtpunkt, hvor der er en lang række forskellige indkøbsmuligheder. Rungsted Kyst St. er beliggende blot tre kilometer fra ejendommen, og bus 500s stopper lige foran Slotsmarken hvert tiende minut.

Kantine

Kantine 11.30-13.00

Modelokaler

Kontorfællesskab

Parkering

Fri parkering

Motorvej

Tæt på motorvej

Fakta

Opførelsesår. 1987/2020|Wihlborgs købsår: 2017 |Samlet antal m2: 27.000 m2

Ejendommens kontaktpersoner

Jari Smærup |Ejendomsadministrator| 53 73 74 54jari.smaerup@wihlborgs.dk

Caspar Corneliussen | Ejendomsinspektør | 31 17 47 16caspar.corneliussen@wihlborgs.dk

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomm

Tilbage til oversigt