Ny Østergade 7-11
4000 Roskilde

Kundecases Nyheder Bæredygtighed Job Kontakt Log ind

Roskilde's flotteste kontorejendom

Vores ejendom på Ny Østergade 7-11 i Roskilde er en af Wihlborgs attraktive kontorejendomme. Tilbage i 2007 gennemgik bygningen en omfattende renovering og fremstår i dag yderst velholdt. Ejendommen indeholder et stort udvalg af forskellige typer af kontorområder. Den er derfor oplagt for flere forskellige typer af erhverv og har både kantine, omklædningsfaciliteter og mødelokaler. Til ejendommen hører der en stor parkeringsplads med plads til intet mindre end 166 biler.

Ejendommen er placeret i det populære område omkring Roskilde station. Indenfor kort gåafstand finder du det populære shoppingscenter Ro's torv og den historiske Roskilde gågade er kun et stenkast derfra. Desuden er der et hav af spisesteder, dagligvarebutikker og så ligger Roskilde Sygehus på den anden side af vejen.

Fra Roskilde station er det muligt at nå det Fyn, Jylland og det øvrige Sjælland indenfor kort rejsetid. Samtidig er der en lang række busforbindelser og motorvejen er kun fem minutters kørsel væk fra ejendommen.

Kantine (1)

Kantine

Stog

Tæt på s-tog

Modelokaler

Multibrugerhus

Opforelsebygning

Nyistandsat kontor

Fakta

Opførelsesår. 1919/2014/2019|Wihlborgs købsår: 2018 |Samlet antal m²: 15.500 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Charlotte Thybo Heier |Ejendomsadministrator| 53 73 74 65charlotte.heier@wihlborgs.dk

Tommy Jørgensen | Ejendomsinspektør| 31 66 59 21tommy.joergensen@wihlborgs.dk

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme