Kundecases Nyheder Job Kontakt Log ind

Lautrupvang 2, 2750 Ballerup

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed

Den hvide perle i Lautrupparken

Vores ejendom på Lautrupvang 2 er en af Wihlborgs spændende og attraktive erhvervsejendomme. Ejendommens facade og vinduer gennemgik i 2014 en omfattende modernisering og fremstår nu helt nyrenoverede. Ejendommen er i tre etager og dertilhørende kælder med mulighed for mindre lager.

Udover en attraktiv beliggenhed i forhold til offentlig transport og motorvejsnettet, hører der også en stor parkeringsplads med fri parkering samt etableret ladestandere. Ejendommen tilbyder derudover en lang række fællesfaciliteter herunder kantineordning, auditorium samt fitnessområde med omklædning og bad.

Lautrupvang 2 er beliggende i Lautrupparken som er kendt som en af Storkøbenhavns mest attraktive og velfungerende erhvervsområder, og er kendt for en lang række internationale virksomheder. Ejendommen er placeret tæt på Ring 3, Ballerup Byvej og kun 16 kilometer fra Rådhuspladsen i København. I området er der flere buslinjer og Malmparken Station ligger kun 900 meter fra ejendommen. Føtex, Lautrupcentret og Hotel Lautruppark ligger blot 5 minutters gåafstand fra ejendommen.

Parkering

Fri parkering

Modelokaler

Multibrugerhus

Kantine

Kantine

Bad

Bad/omklædning

El

Elbil-oplader

Fakta

Opførelsesår: 1987/2014|Wihlborgs købsår: 2016 |Samlet antal m²: 14.000 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Ulla Mouritsen |Ejendomsadministrator| 53 73 74 61ulla.mouritsen@wihlborgs.dk

Michael Svensson | Ejendomsinspektør| 21 77 50 51michael.svensson@wihlborgs.dk

Se ledige lejemål her

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Ledige lejemål

Ejendomsservice

Kontakt os