Lautrupvang 2
2750 Ballerup

Nyheder Bæredygtighed Job
Ledige stillinger
Kontakt
Ledige lejemål Ejendomme
Til lejere/beboere Kommende projekter Ejendomsportefølje
Kantineservice
Wihlborgs Kantiner Frokostordning Frugtordning
Mødeservice
Allerød Konferencecenter Ballerup Konferencecenter Mødepakker
Ejendomsservice
Find inspektør Nøgler/ADK Grønne arealer Vedligehold/skader
Om os
Vores projekter Vores medarbejdere Fakturering For leverandører

Den hvide perle i Lautrupparken

Vores ejendom på Lautrupvang 2 er en af Wihlborgs spændende og attraktive erhvervsejendomme. Ejendommens facade og vinduer gennemgik i 2014 en omfattende modernisering og fremstår nu helt nyrenoverede. Ejendommen er tre etager og dertilhørende kælder med mulighed for mindre lager.
Udover en attraktiv beliggenhed i forhold til offentlig transport og motorvejsnettet, hører der også en stor parkeringsplads med fri parkering. Ejendommen tilbyder derudover en lang række fællesfaciliteter herunder kantineordning, auditorium samt fitnessområde med omklædning og bad.
I naboejendommen finder man Wihlborgs eget konferencecenter, hvor man som lejer hos os har mulighed for at booke mødelokaler eller konferencerum til rigtig gode priser. Lokalerne i Wihlborgs konferencecenter kan både bruges til undervisning, stormøder eller andre events. I den forbindelse kan man bestille forplejning i Wihlborgs kantine i ejendommen.
Lautrupvang 2 er beliggende i Lautrupparken som er kendt som en af Storkøbenhavns mest attraktive og velfungerende erhvervsområder, og er kendt for en lang række internationale virksomheder. Ejendommen er placeret tæt på Ring 3, Ballerup Byvej og kun 16 kilometer fra Rådhuspladsen i København. I området er der flere buslinjer og Malmparken Station ligger kun 900 fra ejendommen. Føtex, Lautrupcentret og Hotel Lautruppark ligger blot 5 minutters gåafstand fra ejendommen.

Fri parkering

Multibrugerhus

Kantine

Bad/omklædning

Elbil-oplader

Fakta

Opførelsesår: 1987/2014|Wihlborgs købsår: 2016 |Samlet antal m²: 14.000 m²

Ejendommens kontaktpersoner

Ulla Mouritsen |Ejendomsadministrator| 53 73 74 61 | ulla.mouritsen@wihlborgs.dk

Michael Svensson | Ejendomsinspektør | 21 77 50 51| michael.svensson@wihlborgs.dk

Nysgerrig efter mere?

Gå på opdagelse i vores andre ejendomme

Tilbage til oversigt

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde de nye cookielove, bedes du acceptere dette. Læs mere